Άγνωστο πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα δηλώνει ο Ντάισελμπλουμ!

Μίλησε και για καθυστερήσεις της Ελλάδας σχετικά με τα προαπαιτούμενα

Άγνωστο είναι πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα δηλώνει τώρα ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ!

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, ο Ντάισελμπλουμ υποστήριξε ότι οι καθυστερήσεις στην επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα οφείλονται στην ��λληνική κυβέρνηση και στο γεγονός ότι η ελληνική πλευρά δεν κάλυψε όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους για την εκταμίευση των δόσεων του τέταρτου τριμήνου του 2013.

Ο επικεφαλής του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε καθυστερήσεις της ελληνικής πλευράς στην επιστολή που απηύθυνε προς το ολλανδικό Κοινοβούλιο.

«Το Eurogroup θα συζητήσει για την επόμενη δόση προς την Ελλάδα με βάση την επόμενη έκθεση προόδου» αναφέρει στην επιστολή, στην οποία επισημαίνει ότι είναι άγνωστο πότε η τρόικα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την επόμενη αξιολόγηση.

Όπως ακόμα ανέφερε, το Eurogroup ενδεχομένως θα εγκρίνει το Φεβρουάριο την επόμενη δόση προς την Πορτογαλία και την αναδιάρθρωση του ισπανικού τραπεζικού τομέα θα απαιτήσει μια πενταετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top