Ασημακοπούλου: κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για το παραλήρημα Ξηρού

«Να απομόνωνε τους βουλευτές του που μιλούν για πολιτικό υπόβαθρο»

Νέα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή την εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού και την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το ίδιο ζήτημα. Συγκεκριμένα, η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε:
«Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και αδίστακτων εγκληματιών. Ο Ελληνικός λαός είναι ενωμένος, απέναντί τους–πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Για αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Έμπρακτη καταδίκη ��α ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν, εκτός από τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυά του για το παραλήρημα Ξηρού, μάζευε το επίσημο όργανό του την Αυγή που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους Βουλευτές του που μιλούν για «πολιτικό υπόβαθρο» στη δράση της 17Ν.
Έμπρακτη καταδίκη θα ήταν αν διέγραφε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά ��αι τη Δημοκρατία. Αντί γι’ αυτό, ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του!»
ΒΙΝΤΕΟ STAR
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top