Αθανασίου για επιστολή Ξηρού: την απάντηση στους τρομοκράτες την δίνει η Δικαιοσύνη

«Αναγκαίο μέτρο η λειτουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας»

«Την απάντηση στους τρομοκράτες την δίνει η Δικαιοσύνη» τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου , σχετικά με την επιστολή του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού, ��στερα και από την τοποθέτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ.Νίκου Δένδια ότι δεν έχει κανένα ρόλο ή λόγο να σχολιάσει τις δηλώσεις τρομοκρατών.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, κληθείς να σχολιάσει την επιστολή Χ. Ξηρού, δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται. Γι’ αυτό και η λειτουργία Καταστήματος Κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησής της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κράτη».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top