Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το αν... είναι άθεος ο Τσίπρας

Την ώρα που η τρόικα επιμένει σε απολύσεις

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το αν... είναι άθεος ο Τσίπρας

Όχι νέα μέτρα και νέο μνημόνιο διαμηνύει σε όλους τους τόνους ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που έχει δώσει εντολή στους υπουργούς του για σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα που φτάνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Οι δανειστές μας πάντως φαίνεται να σκληραίνουν τη στάση τους, διαπιστώνοντας τρύπες 1,5 δισ για φέτος και 3 δισ για του χρόνου.

Η τρόικα φαίνεται πάντως να απορρίπτει τα ισοδύναμα της Κυβέρνησης για το Φόρο Ακινήτων και τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ενώ επιμένει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Την ίδια ώρα μια αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αμανατίδη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, προκάλεσε... θρησκευτικό πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του. Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι», αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ.

«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ.Σαμαρά;», αναφέρει σε απαντητική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top