Μητρόπουλος: Συνεχίζεται ο τυφλός ακρωτηριασμός των δημοσίων και κοινωνικών δομών

Επίθεση για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων

Μητρόπουλος: Συνεχίζεται ο τυφλός ακρωτηριασμός των δημοσίων και κοινωνικών δομών

Για «ακρωτηριασμό του Ελληνικού Κράτους χωρίς τέλος» κάνει λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος σε δήλωσή του με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη στον τυφλό ακρωτηριασμό των δημοσίων κρατικών και κοινωνικών δομών προκειμένου να ανταποκριθεί στις καταστροφικές προβλέψεις του Μνημονίου και τις απαιτήσεις της Τριαρχίας των δανειστών για ακόμη πιο μεγάλες ανθρωποθυσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η άκριτη διάλυση των πολύτιμων για την ανάπτυξη του τόπου φορέων, πλην των πολλών ανθρώπινων και οικογενειακών δραμάτων που θα συνεπιφέρει, θα αποστερήσει το λαό μας από πολύτιμα εργαλεία ανάπτυξης, αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης» προσθέτει ο κ. Μητρόπουλος και καταλήγει: «Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα δημόσιοι παράγοντες που δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να κατανοήσουν, ή πολύ περισσότερο συντάσσονται, με το αντικοινωνικό, αντιανθρώπινο και ασφαλώς αντεθνικό πνεύμα και περιεχόμενο του Μνημονίου, στο βαθύ τούνελ του οποίου τώρα εισέρχεται η ελληνική κοινωνία, με τις εκατοντάδες των εφαρμοστικών νόμων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top