Κεφαλογιάννη: Ναι στη «λευκή εβδομάδα» αλλά από του χρόνου

«Δεν εί��αι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας»

Κεφαλογιάννη: Ναι στη «λευκή εβδομάδα» αλλά από του χρόνου

«Ναι» στη «λευκή εβδομάδα» αλλά από του χρόνου λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε στον Real FM.

«Η πρόταση αυτή εξετάζεται διότι έχει πάρα πολλές παραμέτρους. Προφανώς, η μία και πιο σημαντική παράμετρος είναι το πως θα το διαχειριστεί το υπουργείο Παιδείας. Όπως έχουμε δει, δεν είναι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά» σχολίασε η υπουργός Τουρισμού.

Η κα Κεφαλογιάννη έκανε λόγο για «πιλοτική εφαρμογή από την επόμενη σχολική χρονιά» και πρόσθεσε πως θα πρέπει πρώτα «να διευθετηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα».

«Για το υπουργείο Τουρισμού οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να δώσει μία δυνατότητα να στηρίξουμε την περιφέρεια βεβαίως και είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά» συμπλήρωσε η υπουργός Τουρισμού.

Δεν θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στα σενάρια που την ήθελαν εκ των πιθανών υποψηφίων της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η υπουργός Τουρισμού ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια και μάλιστα σημείωσε ότι καλό είναι για την αυτοδιοίκηση να «κατεβαίνουν» ως υποψήφιοι άτομα που γνωρίζουν τα προβλήματα και τις ιδιομορφίες της.

Εξάλλου, όπως τόνισε η ίδια, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το έργο της στο υπουργείο Τουρισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top