Κύκλοι Παπούλια: O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξαντλήσει την θητεία του

Έμμεση απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Κύκλοι Παπούλια: O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξαντλήσει την θητεία του

​«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα εξαντλήσει την θητεία του». Αυτό ξεκαθάρισαν πριν από λίγο κύκλοι της Προεδρίας, απαντώντας έτσι και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωση του ζήτησε νωρίτερα από τον κ.Παπούλια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

«Τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του ��ροέδρου, τροφοδοτούν συζητήσεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο προώρων εκλογών. Σε κάθε περίπτωση, η Προεδρία της Δημοκρατίας με επίσημο τρόπο καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της» τόνιζε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι λοιπόν τον Φεβρουάριο του 2015 που λήγει η θητεία του Προέδρου, ο κύριος Παπούλιας παραμένει στην θέση του, σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Τα σενάρια για την αλλαγή φρουράς στην προεδρία της Δημοκρατίας ξεκίνησαν χθες κατά την κοπή της πίτας με μια δήλωση –γρίφο του Παπούλια, όταν είπε «Σας ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς, για τη συνεργασία. Θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως Πρόεδρος, που κόβω πίτα»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top