Χρυσή Αυγή: Το ίδιο όπλο με εμάς έχει και ο υφυπουργός Μεταφορών

Απάντηση Παπαδόπουλου: Πρόκειται περί αστειότητας, είναι από το πρωτάθλημα airsoft!

Χρυσή Αυγή: Το ίδιο όπλο με εμάς έχει και ο υφυπουργός Μεταφορών

Την μπάλα στην κερκίδα θέλησε να πετάξει η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο του στο που βρέθηκαν στο σπίτι του πυρηνάρχη Γιώργου Πατέλη, που αναζωπύρωσαν τις «κατηγορίες» περί κρυφού οπλισμού.

Η Χρυσή Αυγή απάντησε με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος όπου παραθέτει φωτογραφίες του υφυπουργού Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου να πυρ��βολεί με παρόμοιο -όπως ισχυρίζεται- όπλο και κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Airsoft-Rifle.jpg
«Η ξεφτίλα και ο διασυρμός των Αρχών και των ΜΜΕ συνεχίζεται. Τα νέα... "ντοκουμέντα φωτιά" που είχαν προαναγγείλει οι παπαγάλοι των νταβατζήδων συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. "εγκληματικούς πυρήνες" της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τις πρώτες έρευνες οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ παρουσίαζαν το ίδιο όπλο τύπου airsoft ως φοβερό πειστήριο, ακριβώς γιατί δύσκολα το ξεχωρίζουν από το κανονικό οι περισσότεροι τηλεθεατές» αναφέρει η Χρυσή Αυγή, η οποία υποστηρίζει ότι στις εικόνες «με τα δήθεν ντοκουμέντα είναι εμφανείς ακόμη και οι μπαταρίες που δέχονται τα όπλα airsoft, αλλά και οι θέσεις εισαγωγής τους».

«Επίσης υπάρχουν ακόμα πιο μάχιμες φωτογραφίες με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Για προφανείς λόγους δεν απασχόλησαν ποτέ τα ΜΜΕ...» καταλήγει η Χρυσή Αυγή και παραθέτει τις φωτογραφίες.

imageproxy_25.jpg

imageproxy_24.jpg

Κασιδιάρης: Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο και έτσι θα ανεβάσετε τη Χρυσή Αυγή στο 30%

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή έδειξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και έκανε λόγο για «τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας». Μάλιστα, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είπε «συνεχίστε με αυτό τον τρόπο και έτσι θα ανεβάσετε τη Χρυσή Αυγή στο 30%».

Απάντηση Παπαδόπουλου: Πρόκειται περί αστειότητας, είναι από το πρωτάθλημα airsoft!

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Κοζάνης, ο οποίος έκανε λόγο για αστειότητες και εξήγησε ότι η φωτογραφία του είναι από την επίσκεψή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβολίας (Airsoft).

«Το να προσπαθείς να συγκρίνεις την παρουσία ενός Βουλευτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την οργανωμένη συμμετοχή σε παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις αποτελεί τουλάχιστον αστειότητα. Αρκεί η σύγκριση των φωτογραφιών για να επιβεβαιωθεί η ρήση “μια εικόνα, χίλιες λέξεις» σχολίασε ο υφυπουργός Μεταφορών.

Μαλιστά, η τοπική ιστοσελίδα kozan.gr κάνει λόγο για προσπάθεια του τοπικού συλλόγου «Ωμέγα» για να προωθήσει την Κοζάνη ως μέρος διοργάνωσης των αγώνων, στο πλαίσιο της οποίας έδωσε το παρών και ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top