Ξέσπασμα Μπουτάρη:Δεν αντέχω άλλο με τον Φούχτελ,έρχεται...τρώει χταπόδια και δεν κάνει τίποτα

Με τρισέλιδη επιστολή «ξεφτιλίζει» τον αξιωματούχο σε Ελλάδα και Γερμανία

Ξέσπασμα Μπουτάρη:Δεν αντέχω άλλο με τον Φούχτελ,έρχεται...τρώει χταπόδια και δεν κάνει τίποτα

​Έξω από τα ρούχα του έχει βγει Γιάννης Μπουτάρης με τον Γιοακίμ Φούχτελ! Τι και αν ο Γερμανός αξιωματούχος θεωρεί φίλο του τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος είναι τόσο εκνευρισμένος με τον πρώτο που έστειλε μέχρι και επιστολή σε ελληνικά και Γερμανικά υπουργεία, υποστηρίζοντας πως ο κ. Φούχτελ είναι μόνον φύκια …χταπόδια και μεταξωτές κορδέλες κάθε φορά που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Σε τρισέλιδη επιστολή του προς τον ίδιο τον κ. Φούχτελ, προς το γερμανικό και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και προς το υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Μπουτάρης «στολίζει» για τα καλά τον Γερμανό αξιωματούχο, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως χαΐρι με αυτόν τον τύπο δεν υπάρχει !!!!

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας υποστηρίζει πως ο κύριος Φούχτελ αντί να δουλεύει για την προώθηση της ελληνογερμανικής συνεργασίας, αυτός έχει μάθει απέξω και ανακατωτά τα καλυτέρα καφέ και ταβερνεία της Θεσσαλονίκης! Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Μπουτάρης καταγγέλλει πως ο κύριος Φούχτελ περνά την ώρα του κάνοντας βόλτες, πίνοντας κρασί, τρώγοντας χταπόδια και προσπαθώντας να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις, όπως το... «τάκα-τάκα»!

10417_Ouzo-ston-pinaka-Thessaloniki-1.jpg2011081000961-preview.jpg

Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης καταγγέλλει τον κ. Φούχτελ ότι εκτός από τσιμπούσια και χαζολογήματα στην Αριστοτέλους, διοργανώνει περιοδείες μουσικών συγκροτημάτων ��αι άνευ λόγου τραπεζώματα, κατηγορώντας τον παράλληλα πως οι Έλληνες δήμαρχοι δεν έχουν αφομοιώσει εξαιτίας του την τεχνογνωσία για ανάπτυξη και για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υποστήριζε ότι θα έφερνε.

«Οι Έλληνες Δήμαρχοι ήλπιζαν….ενδεχομένως κακώς, σε κάποιες προτάσεις οι οποίες θα απέδιδαν και χρηματικά οφέλη για τις πόλεις τους, ενώ προέκυπτε πάντα το ερώτημα “πώς να κάνουμε εμείς αυτό που κάνουν αυτοί, όταν έχουμε τελείως διαφορετικές νομοθεσίες, διαδικασίες και πόρους”», τονίζει.

aristotelous1.jpg183090617_640.jpg

«Αντί να κάνουμε καλό», φέρεται να γράφει στην επιστολή του ο κ. Μπουτάρης, «δημιουργούσαμε την εντύπωση ότι οι Γερμανοί έρχονται για διακοπές κι ότι εμείς χάνουμε την ώρα μας», και προσθέτει ότι το γραφείο του Βερολίνου επιμένει να σχεδιάζει και να διοργανώνει δράσεις ερήμην των Ελλήνων, με αποτέλεσμα «με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι Δήμαρχοι να μην καταλαβαίνουν γιατί γίνονται όλα αυτά και φυσικά να αδιαφορούν και να δημιουργείται μια εξαιρετικά αρνητική εικόνα για την μέθοδο και την οργάνωση των Γερμανών».
Μετά από αυτά τα «καντήλια» στον Φούχτελ, δεν αποκλείεται η 50χρονη σύντροφος του Δημάρχου Γκαμπριέλα Σάινερ να μείνει άνεργη, αφού όπως ό ίδιος ο Δήμαρχος είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν η κυρία Σάινερ συνεργάζεται στενά με τον ......Γερμανό αξιωματούχο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top