Πράματα και θάματα στο Στρασβούργο:Άφησε το ριζότο και αγκάλιασε τον σερβιτόρο ο Σαμαράς(ΦΩΤΟ)

Τα γλυκά λόγια, το κοτόπουλο και τα φιλετάκια...!!!

Πράματα και θάματα στο Στρασβούργο:Άφησε το ριζότο και αγκάλιασε τον σερβιτόρο ο Σαμαράς(ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Γιάννης Στουρνάρας και Σταύρος Παπασταύρου που έτρωγαν παρεούλα με τον πρωθυπουργό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton το βράδυ πριν την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, όταν είδαν έναν σερβιτόρο από το Νεπάλ να πλησιάζει το τραπέζι τους και να αγκαλιάζει τον Αντώνη Σαμαρά.....

HL_hbarandlounge01_27_675x359_FitToBoxSmallDimension_Center.jpgHL_carvi001_26_675x359_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο σερβιτόρος από το Νεπάλ και ο πρωθυπουργός έπιασαν αμέσως την κουβέντα με αποτέλεσμα οι δύο συνεργάτες του να... κατεβάσουν τα πιρούνια και να τον κοιτούν έκπληκτοι, αφήνοντας τα κοτόπουλα και τα φιλετάκια τους στην μέση! Βλέποντας τα παγωμένα βλέμματα, ο σερβιτόρος αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άντρας από το Νεπάλ εξήγησε πως γνώριζε τον Αντώνη Σαμαρά από τότε που ήταν ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο!!!!

HL_hbarlounge_22_675x359_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg

Ο σερβιτόρος, μάλιστα, φάνηκε ότι ήταν και θαυμαστής της χώρας μας αφού σε μια στιγμή ενθουσιασμού γυρνώντας προς το τραπέζι της ελληνικής αντιπροσωπείας είπε με ενθουσιασμό: «Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα στον κόσμο».

HL_terrace01_26_675x359_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg

Για την ιστορία, πριν το «μπάσιμο» του σερβιτόρου ο κ.Σαμαράς έτρωγε ριζότο, ο κ. Στουρνάρας κοτόπουλο και ο κ. Παπασταύρου φιλετάκια...!!!!

rizoto-manitarion.jpgGrilled_ChickFillet_750.jpgimages9II6JUKK.jpg

ΦΩΤΟ από το ξενοδοχείο που διαμένουν τα κυβερνητικά στελέχη και από αρχείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top