«Ψέ��ατα τα περί εμφυλίου στη Χρυσή Αυγή» δηλώνουν Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης

«Αδιάσπαστη η ενότητα μας» - Η καταγγελία για τους Πυρήνες της Φωτιάς

Να διαψεύσουν πλήρως τις πληροφορίες που τους ήθελαν «στα μαχαίρια» θέλησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης με δηλώσεις τους που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής.

Κάνοντας λόγο για «φαιδρά σενάρια περί... "διαμάχης στις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος"» ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Είδαν ότι δεν κατάφεραν τίποτα με τις δολοφονίες και τις παράνομες φυλακίσεις και προσπαθούν με γελοία ψέμματα να μας πλήξουν. Υπενθυμίζω ότι αυτό το σχέδιο, που πηγάζει από κρατικές υπηρεσίες, είναι πολύ παλαιό και εντελώς αποτυχημένο. Ενωμένοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βαδίζουμε εμπρός και συνεχίζουμε τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία».

«Η ενότητα της Χρυσής Αυγής και η αντοχή της στις βρώμικες επιθέσεις του Συστήματος έχει τρομοκρατήσει αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Τα ψέματά τους έχουν καταντήσει γελοία και προκλητικά. Έφτασαν στο σημείο να πουν ότι... αποχωρώ από την Χρυσή Αυγή και ότι δεν συναντώ τον Αρχηγό μας στις φυλακές! Βρίσκονται στην κυριολεξία σε παροξυσμό βλέποντας πως η τρομερή πολεμική εναντίον μας, όχι μόνο δεν μας αγγίζει, αλλά μας κάνει ισχυρότερους» δήλωσε, από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Δίνουν στους Πυρήνες επισκεπτήριο 2 φορές τη βδομάδα και σε εμάς 1»

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη και στην καταγγελία ότι τα προφυλακισμένα μέλη τ��ν Πυρήνων της Φωτιάς δικαιούνται περισσότερα επισκεπτήρια από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: «Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου έχουμε την δυνατότητα να συναντάμε μόνο για 20 λεπτά την εβδομάδα τον Αρχηγό του κόμματός μας (και μόνο ένας βουλευτής κάθε εβδομάδα). Σε αντίθεση με τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της Φωτιάς" που δέχονται δίωρες επισκέψεις δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τις Κυριακές το επισκεπτήριό τους είναι ελεύθερο».

«Το καθεστώς δίνει άδειες σε τρομοκράτες δολοφόνους για την "κοπανάνε" όμως δεν επιτρέπει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβαίνουν φρουρούμενοι στη βουλή για να καταψηφίζουν τα άθλια μνημονιακά μέτρα» πρόσθεσε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι «η μόνη ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που μπορεί να συσπειρώσει τον ελληνικό λαό και να γκρεμίσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της ξενοδουλείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top