Μπακογιάννη: Αν οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές, θα πάνε χαμένες οι θυσίες

«Κάτι τέτοιο δεν θα βοηθούσε την εικόνα σταθερότητας που έχουμε ανάγκη»

Μπακογιάννη: Αν οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές, θα πάνε χαμένες οι θυσίες

Την εκτίμηση ότι αν οδηγηθούμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές, οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πάνε χαμένες εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Real FM.

«Στην πολιτική δεν μπορεί να κάνει κανείς τέτοιες προβλέψεις. Εγώ θεωρώ ότι επειδή έχω ζήσει και κυβερνήσεις με 151 βουλευτές, ότι αν η κυβερνώσα πλειοψηφία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει σήμερα, δεν υπάρχει θέμα» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε είναι ότι αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι των θυσιών του ελληνικού λαού θα έχει πάει χαμένο».

Η ίδια υπογράμμισε ότι οι χώρες δεν κάνουν εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι και συμπλήρωσε πως «δεν είναι τυχαίο ότι πρέπει να γίνονται εκλογές κάθε 4 χρόνια».

«Όταν βγαίνει αυτή η λογική και εμφανίζονται όλα πιθανά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό δεν βοηθά την εικόνα σταθερότητας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε καμιά επένδυση και να έρθει κάποιος να βάλει τα λεφτά του στην Ελλάδα» κατέληξε η κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top