ΑΝΕΛ: Εσωκομματική "καταιγίδα" μετά τις απουσίες στο Εθνικό Συμβούλιο

Μήνυμα Καμμένου:«Όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν σπίτι»

ΑΝΕΛ: Εσωκομματική "καταιγίδα" μετά τις απουσίες στο Εθνικό Συμβούλιο

Αντιμέτωπος με εσωκομματική καταιγίδα βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την απόφαση έξι βουλευτών του να απέχουν από την χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Αφορμή για την στάση αυτή των βουλευτών στάθηκε η αρνητική απάντηση του Πάνου Καμμένου να προηγηθεί της συνεδρίασης σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πάντως ο κ. Καμμένος σήκωσε το γάντι υποστηρίζοντας «όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν σπίτι» με αποτέλεσμα να υπάρχει αναβρασμός στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, επτά βουλευτές του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Γιοβανόπουλος, απέστειλαν ηλεκτρονική επιστολή στον κ. Καμμένο στην οποία εξηγούσαν τους λόγους μη συμμετοχής τους.

Οι βουλευτές που συνυπέγραφαν, εκτός του κ. Γιοβανόπουλου, ήταν η Σταυρούλα Ξουλίδου, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Οι βουλευτές ζητούσαν από τον κ. Καμμένο να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Εθνικό Συμβούλιο δεν έχει νόημα.

Τελικά, από τη συνεδρίαση απουσίαζαν έξι βουλευτές, αφού ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος συνυπέγραψε την επιστολή, έδωσε το παρόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top