Απολογείται ο Μπούκουρας – στο κελί Γερμενής & Ηλιόπουλος

Αρνούνται τα περί εγκληματικής οργάνωσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Απολογείται ο Μπούκουρας – στο κελί Γερμενής & Ηλιόπουλος

Εξηγήσεις δίνει αυτή την ώρα ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, για την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Στο μεταξύ, εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στις φυλακές οι βουλευτές, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αργά το βράδυ του Σαββάτου κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, με απόφαση των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ο κ. Μπούκουρας πέρασε το κατώφλι του Εφετείου στις 10:00, προκειμένου να απολογηθεί στις ειδικές ανακρίτριες και η κατάθεσή του αναμένεται να είναι πολύωρη, όπως και των δύο συναδέλφων του.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ο κ. Μπούκουρας δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά υποστηρικτής της... Εναντίον του στη δικογραφία δεν υπάρχει τίποτα», δήλωσε ο συνήγορος του βουλευτή, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα, οι δύο βουλευτές που παρέμειναν το βράδυ του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ θα μεταφερθούν σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Μετά την απόφαση για προφυλάκιση των Γερμενή και Ηλιόπουλου, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση, στην ��ποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει «την ώρα που όλοι οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν ελεύθερα, ο Αρχηγός και τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην φυλακή παράνομα και αντισυνταγματικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top