Νέα επίθεση ΝΔ: «Ο Τσίπρας αρνείται να διαγράψει τη “συνιστώσα της τρομοκρατίας”»

«Θα τον ρωτάμε κάθε μέρα» προαναγγέλλει

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τις καταγγελίες της που είχαν προηγηθεί για στελέχη και βουλευτές του (όπως ο κ. Δρίτσας), τα οποία σύμφωνα με την ίδια χαρακτηρίζουν «πολιτική» την τρομοκρατική δράση, ενώ κατηγορεί προσωπικά τον κ. Τσίπρα για τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν.

«Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: Να συμπορευτεί με τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν από τους συντρόφους του που «ξεπλένουν» τους δολοφόνους της τρομοκρατίας.

Ταυτίζεται με αυτούς που ισχυρίζονται ότι η τρομοκρατική οργάνωση 17 Ν αποτελεί «ενεργή συνιστώσα της Αριστεράς». Με αυτούς που εκφράζουν την «αλληλεγγύη τους στη 17Ν». Με αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν με «ειδικό τρόπο» και αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο». Άραγε τι εννοούν ότι αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο»;

Ταυτίζεται με το Βουλευτή του κ. Δρίτσα που ξεπλένει τη 17Ν λέγοντας ότι εγκληματίες-τρομοκράτες «δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου» και ότι η δράση τους είναι «πολιτική»!

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για κάποια «περιθωριακά στελέχη», όπως ψελλίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κορυφαία στελέχη του, Βουλευτές και μέλη της Κεντ��ικής του επιτροπής!

Αλλά και κάτι ακόμα για τον «ευρωπαίο» κ. Τσίπρα. Που -χωρίς να πολυκαταλαβαίνει- χαίρεται για την στήριξη που του παρέχει ο Τόνι Νέγκρι που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε δύο δολοφονίες και σε συνέντευξή του στον Γιάννη Αλμπάνη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάει να εξαφανιστεί το έθνος-κράτος χαρακτηρίζοντάς το "σκατό"! Ο κ. Τσίπρας αλήθεια συμφωνεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό και πιστεύει το ίδιο και για την Ελλάδα;

Ένα να ξέρει: Θα τον ρωτάμε κάθε μέρα!».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top