Εκλογές σύντομα «βλέπει» ο Κουβέλης!

Συνεδριάζει το Σάββατο η νέα Κεντρική Επιτροπή

Εκλογές σύντομα «βλέπει» ο Κουβέλης!

​Μπορεί ο κύριος Σαμαράς να αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βλέπει να στήνονται κάλπες για την εκλογή πρωθυπουργού μέσα στο 2014 !!!

«Βεβαίως, θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα συνεχισθεί η δημοσιονομική προσαρμογ�� στη χώρα μας, θα υπάρξουν αποφάσεις συνολικά για το αν και πώς θα προχωρήσει η ενοποίηση των ευρωπαϊκών πολιτικών. Οι εκλογές, βέβαια, για το ευρωκοινοβούλιο είναι ένας σημαντικός σταθμός σε αυτή την πορεία. Ταυτόχρονα, τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Δεν αποκλείω, αντίθετα πιθανολογώ, ότι μέσα στο 2014 είναι δυνατό να έχουμε και εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον Real fm.

Το μέλλον της παρούσας κυβέρνησης εξαρτάται σύμφωνα με τον κ.Κουβέλη από «το περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκήσει από εδώ και πέρα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση είναι βέβαιο ότι η κοινωνία θα εκραγεί».

Εν τω μεταξύ, αύριο Σάββατο συνεδριάζει η νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που εξελέγη από το τελευταίο συνέδριο, με αντικείμενο την εκλογή εκτελεστικής επιτροπής και γραμματέα του κόμματος.

Οι εργασίες θα ανοίξουν στις 10.30 το πρωί με εισηγητική ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος.

Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο συνέδριο του κόμματος στιγματίστηκε από την αποχώρηση του Σπύρου Λυκούδη από τη θέση του γραμματέα της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top