Χοντραίνει το παιχνίδι η ΝΔ: Ζητά διαγραφή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ως «συνιστώσα τρομοκρατίας»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Θλιβερή και εμφυλιοπολεμική η ΝΔ

Χοντραίνει το παιχνίδι η ΝΔ: Ζητά διαγραφή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ως «συνιστώσα τρομοκρατίας»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όπου κάνει λόγο για αποκάλυψη της «συνιστώσας της τρομοκρατίας» και ζητά διαγραφές βουλευτών εξέδωσε η ΝΔ.

«Η “συνιστώσα της τρομοκρατίας” εντός ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται. Στελέχη του από το πρωί επιχειρούν να προσφέρουν άλλοθι στους δολοφόνους και την τρομοκρατία χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματά τους ως “πολιτικές πράξεις”» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας δηλώνει ότι οι εγκληματίες-τρομοκράτες 'δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου' και ότι η δράση τους ήταν “πολιτική”. Ο Εκπρόσωπος ��ου ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναγνωρίζει 'πολιτικό υπόβαθρο' στους εγκληματίες της 17Ν. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης χαρακτηρίζει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν τη 17Ν (Γιαννόπουλο- Μπελαντή και Μπαρζέφσκι) εξαιρετικούς, αναφέροντας: “είναι πολύ φίλοι μου, είμαστε δεμένοι μέσα σε κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς δημόσιους κοινωνικούς αγώνες, είναι αγωνιστές για τα προβλήματα του λαού και της Δημοκρατίας”» τονίζει η ΝΔ, ζητώντας στη συνέχεια τη διαγραφή τους από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας οφείλει εμπράκτως να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Οφείλει άμεσα να διαγράψει τους βουλευτές του που χαρακτηρίζουν ως 'πολιτικές πράξεις' τις δολοφονίες της 17Ν. Εκτός και αν συμφωνεί μαζί τους» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη 'συνιστώσα της τρομοκρατίας'. Άμεσα. Διαφορετικά θα σημαίνει ότι η ταύτιση μαζί της είναι προσωπική του επιλογή. Και κάθε μέρα θα τον ρωτάμε, αποκαλύπτοντας τους συνεργάτες του. Μέχρι να τοποθετηθεί επισήμως και εμπράκτως».

ΣΥΡΙΖΑ: Θλιβερή και εμφυλιοπολεμική η ΝΔ

Για «θλιβερή και εμφυλιοπολεμική λογική» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του, τονίζοντας ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

«Η θλιβερή και επικίνδυνη για τη δημοκρατία εμφυλιοπολεμική λογική της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στην κορύφωσή της. Το νέο επικοινωνιακό τρομοσήριαλ σε σκηνοθεσία Αντώνη Σαμαρά, εμείς δεν θα το παρακολουθήσουμε, ας το απολαύσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του. Ο ελληνικός λαός, δυστυχώς, για τον πρωθυπουργό έχει στραμμένη την προσοχή του στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει. Ό,τι και να κάνει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top