Β.Λ.Α.Β.Η: Νέο κόμμα με αρχηγό-ΕΚΠΛΗΞΗ θα σαρώσει στις εκλογές!!!

Τατσόπουλος, Ραχήλ και Πανίκας στην «Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων»

Β.Λ.Α.Β.Η: Νέο κόμμα με αρχηγό-ΕΚΠΛΗΞΗ θα σαρώσει στις εκλογές!!!

Το 2014 βρίσκει τον Πέτρο Τατσόπουλο σε μεγάλα… κέφια!!! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως το όνομα του κόμματος που θα... σαρώσει στις επόμενες εκλογές έχει το όνομα: Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων ή πιο σύντομα «Β.Λ.Α.Β.Η.». Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως αρχηγός του εν λόγω κόμματος θα είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ή η Ραχήλ Μακρή.

290913225324_4214.jpg

«Εάν δεν δεχτεί ν' αναλάβει την αρχηγία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με βαριά καρδιά θ' αναλάβει η Ραχήλ Μακρή. Μην το ψάχνετε. Σχηματίζει κυβέρνηση», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

makri2.jpg

Την ίδια στιγμή, η Ραχήλ Μακρή, αφού έστελνε ευχητήριες κάρτες σε φίλους, συγγενείς και ψηφοφόρους, ξεκαθαρίζοντας την παραμονή της στους ΑΝΕΛ, ανέβαζε φωτογραφίες στο twitter με τον κολυμβητή που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στην Πτολεμαΐδα, ενώ μας ενημέρωσε πως... κέρδισε και το φλουρί στη βασιλόπιτα!!!

makri.jpg

Ραχήλ σε Τατσόπουλο: Είσαι ανύπαρκτος

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή που χαρακτήρισε τον Τατσόπουλο «ανύπαρκτο». Αφού έφαγε την βασιλόπιτα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε στο twitter «Τατσόπουλε, μια που ως βουλευτής είσαι ανύπαρκτος και τζάμπα σε πληρώνουν, σου προτείνω να διαβάσεις το δοκίμιο περί ανθρώπινης βλακείας»

xazil.jpg

Λέτε να είναι σημαδιακή η πίτα και η Ραχήλ να .... κατατροπώσει τον Πανίκα;

untitled.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top