Κριτική από τον Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Υγείας

«Άλλα λέει στον έναν και άλλα στον άλλον» δήλωσε για τον Α. Γεωργιάδη

Έντονη κριτική άσκησε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης στον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με το εισιτήριο των 25 ευρώ για νοσηλεία που καθιέρωσε στα νοσοκομεία.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρύδης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έχουμε δώσει τα ισοδύναμα στον κ. Γεωργιάδη. Χρησιμοποιεί μια φθηνή δικαιολογία ότι το μέτρο έχει ψηφιστεί από το 2012. Θα σας πω ότι το ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο έχει θέσει το θέμα αυτό και τότε, με αλλεπάλληλες δηλώσεις του, ο κ. Γεωργιάδης είχε πει ότι εξετάζει την απόσυρση του μέτρου ή ότι θα δει τα ζητήματα των εισοδηματικών κριτηρίων, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η πλειοψηφία των πολιτών. Αυτή η απόφαση, έτσι όπως βγήκε προχθές, είναι αυθαίρετη, διότι δεν υπήρξε συζήτηση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ή της κυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών ομάδων».

Ο Γραμματείας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και για διγλωσσία: «'Αλλα λέει στον έναν και άλλα στον άλλον…Το θέμα αυτό έχει τεθεί ψηλά. Πιστεύω ότι θα πάει στο επίπεδο των δύο πολιτικών αρχηγών, του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά, αλλά με το που θα ανοίξει η Βουλή, εμείς θα αναλάβουμε νομοθετική πρωτοβουλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top