Ν. Δένδιας: η ελληνική κοινωνία θα κερδίσει τη μάχη με την τρομοκρατία

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους αστυνομικούς για την προσφορά τους

«Η τρομοκρατία και οι σφαίρες, οι οποίες ρίχθηκαν στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, εναντίον του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη. Όμως η ελληνική κοινωνία του 2014, τη μάχη κατά της τρομοκρατίας θα τη δώσει και ομονοούσα θα την κερδίσει.Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο, μπορούμε» δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας από την Κέρκυρα.

Ο κ. Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το αστυνομικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην τήρηση της ευνομίας και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επισήμανε:

«Είχα την ευκαιρία να τους εκφράσω την πολύ βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών, μάλιστα με αιματηρές θυσίες. Η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top