Αδ. Γεωργιάδης: Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς

Δηλώσεις υπ. Υγείας για σύλληψη Τομπούλογλου

Αδ. Γεωργιάδης: Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς

Την παραδειγματική τιμωρία του διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χ. Τομπούλογλου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος δεν είχαν καμία σχέση με τον διορισμό του.

Με αφορμή την υπόθεση διαφθοράς που ήρθε στο φως ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για λυπηρό περιστατικό και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και ζητούμε η τιμωρία του να είναι παραδειγματική»
«Η ιδέα ότι κάποιοι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή "είναι δικά μας παιδιά" έχει τελειώσει στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι «το ίδιο το ίδρυμα επέλεξε τον κ. Τομπούλογλου για πρόεδρο του δ.σ. και διοικητή».
«Δεν είχα καμία ανάμειξη ούτε εγώ ούτε ο προκάτοχός μου... ο διορισμός δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση», κατέληξε.


Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου μόλις έγινε γνωστό ότι συνελήφθη για εκβίαση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Νέα Δημοκρατία «με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top