ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Δίδυμο" Στουρνάρα-Λαζαρίδη σκέφτεται ο Σαμαράς - Τα σχέδια του Μαξίμου

Ενίσχυση «όπλων» απέναντι στην τρόικα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Δίδυμο" Στουρνάρα-Λαζαρίδη σκέφτεται ο Σαμαράς - Τα σχέδια του Μαξίμου

​Ανασχηματισμό στο οικονομικό επιτελείο και υπουργοποίηση του Χρύσανθου Λαζαρίδη, σε θέση δίπλα στον Γιάννη Στουρνάρα εξετάζει ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του STAR ο γνωστός δημοσιογράφος και προιστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του σταθμού Πέτρος Μποτσαράκος, το υπουργείο Οικονομικών θα διαχωριστεί σε υπουργείο Εθνικής Οικονομίας που θα είναι υπεύθυνο για την διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους και σε υπουργείο οικο��ομικών που θα δίνει έμφαση στην πραγματική οικονομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR, ο Γιάννης Στουρνάρας θα παραμείνει Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και στο πλευρό του θα έχει σε ρόλο Υπουργού Οικονομικών τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι με ένα τέτοιο σχήμα στο οικονομικό επιτελείο θα μπορούσαν πιο εύκολα να περάσουν τα δύσκολα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά, ενώ την υπουργοποίηση Λαζαρίδη βλέπει με καλό μάτι η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών .

Το προφίλ Λαζαρίδη

EA3B1175C58FB2529A2A7F77B9B1ED13.jpg

Ο κ.Λαζαρίδης έχει γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου και είναι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε όλες τις αποφάσεις για την Οικονομία μετά τις εκλογές. Ηγείται της αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις διαπραγματεύσεις με το ΠΑΣΟΚ και επισφράγισε από την προγραμματική συμφωνία της συγκυβέρνησης ως τις αλλαγές στο φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.
Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top