ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Οι «δύσκολες» ώρες του Μ. Λιάπη στην... εξωτική Κουάλα Λουμπούρ

Προσπαθεί να ξεχάσει τρώγοντας σε πολυτελή εστιατόρια ο συνταξιούχος υπουργός

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Οι «δύσκολες» ώρες του Μ. Λιάπη στην... εξωτική Κουάλα Λουμπούρ

Στον τροπικό παράδεισο που ακούει στο όνομα Κουάλα Λουμπούρ χαλαρώνει ο… συνταξιούχος βουλευτής Μιχάλης Λιάπης και όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η Realnews έχει ήδη ξεχάσει την «περιπέτεια» του.

LIAPIS1(1)_473_355.jpg

Όπως θα δείτε στο βίντεο καταφέρνει μια χαρά να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ σε εστιατόριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας μαζί με την συντροφιά του.

Με σπορ ντύσιμο, φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό μπλουζάκι, αφού η θερμοκρασία στην περιοχή φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου, ο πρώην υπουργός είναι σε κατάσταση ΖΕΝ, απολαμβάνοντας σατάι με κοτόπουλο και σάλτσα φιστικιού στην κεντρική συνοικία της China Town.

image-1.jpg

Ο κ. Λιάπης μια μέρα μετά τους ισχυρισμούς ότι τον έχει «χτυπήσει» η κρίση και δεν έχει να πληρώσει τον φόρο πολυτελείας, ταξίδευε με πτήση της Κατάρ και ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα, στο στολίδι της ασιατικής ενδοχώρας.

Άλλωστε η περίοδος των Χριστουγέννων θεωρείται ιδανική για μια απόδραση στην Ασία, όπου η θερμοκρασία επιτρέπει χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, οπότε μάλλον δεν του πέρασε καν από το μυαλό να αναβάλλει το ταξίδι μετά την σύλληψη για τις πλαστές πινακίδες που προκάλεσε σάλο.

Σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες για 8 διανυκτερεύσεις μαζί με τα αεροπορικά χρειάζεται κανείς από 1800-3500 το άτομο... Αν όμως κάνεις διακοπές όπως αρμόζουν σε έναν VIP θέλεις οπωσδήποτε 5000 το άτομο, δηλαδή 10.000 το ζευγάρι.

Που να βρεις μετά λεφτά για την εφορία…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top