Παπαρήγα: Δεν τα βγάζω πέρα, δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία!

«Κι ας παίρνω δύο συντάξεις»!

Παπαρήγα: Δεν τα βγάζω πέρα, δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία!

«Λέτε ότι μια οικογένεια με 35.000 εισόδημα το χρόνο μπορεί να δίνει 485 ευρώ όταν έχει τόσους φόρους τόσα χαράτσια αλλά δεν έχει συμβόλαιο με την απασχόληση; Πώς θα κρίνετε κάποιον που δουλεύει τρεις μήνες το χρόνο ή παίρνει 385 ευρώ, ποιες θα είναι οι εύλογες δαπάνες;» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τους πλειστηριασμούς.

«Το 2014 δεν μπορεί να μας φορολογείτε με βάση τα μικτά εισοδήματα, που είχαμε, πριν κοπούν οι συντάξεις» και έφερε ένα προσωπικό παράδειγμα: «Εγώ δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία. Δεν μπορεί να με φορολογείς με δύο συντάξεις, από τις οποίες πραγματικά παίρνω τώρα το 50%. Φέρνω το παράδειγμά μου, για να μην μου πείτε ότι λέω ψέματα».

«Δεν αναγνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι τα έσοδά μας, τα πραγματικά από τα πόθεν έσχες και θα μου πείτε ότι θα βάλετε εύλογες δαπάνες διαβίωσης; Δεν δέχομαι να μου καθορίσετε τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης» πρόσθεσε η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ, εξηγώντας ότι από την ανάκαμψη «είτε είνα�� σαμαρική, είτε είναι τσιπρική, δεν θα πάρουμε ποτέ τίποτα πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τη βουλευτική αποζημίωση της κας Παπαρήγα πηγαίνει υπέρ του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top