«Μαλλιά κουβάρια» Στουρνάρας-Μητρόπουλος: Μου έστειλες το ΣΔΟΕ για εκδίκηση!

Έξαλλος ο ΥΠΟΙΚ: Δε σέβεστε ούτε το κόμμα σας!

«Μαλλιά κουβάρια» Στουρνάρας-Μητρόπουλος: Μου έστειλες το ΣΔΟΕ για εκδίκηση!
«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν νωρίτερα στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Γιάννης Μητρόπουλος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκ�� ότι ο φορολογικός έλεγχος του ΣΔΟΕ στον ίδιο έγινε με προσωπική εντολή του κ. Στουρνάρα και μάλιστα τη συνέδεσε με την καταγγελία που είχε ο ίδιος κάνει την ίδια ημέρα ότι ο υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τρεις δανειακές συμβάσεις, σύμφωνα με τις οποίες οι δανειστές δεν δεσμεύονται από κανέναν αναγκαστικό νόμο, διεθνή συνθήκη ή διεθνή αρχή και μπορούν να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία χωρίς δικαστική απόφαση.
Μάλιστα, συνέδεσε και την αποπομπή του επιθεωρητού του ΣΔΟΕ κ. Κριτσέλη με τη γνωμοδότηση ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να φορολογηθεί για τα λεφτά που επαναπάτρισε από το εξωτερικό κάνοντας χρήση της ευεργετικής διάταξης Αλογοσκούφη.
Οι αναφορές του κ. Μητρόπουλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Στουρνάρα: «Αν έχετε στοιχεία να τα προσκομίσετε στη Βουλή. Αυτά που λέτε για μνημόνιο και δικαστές είναι ένα παραλήρημα. Δεν ισχύουν αυτά παρά μόνο στο μυαλό σας».
«Λυπάμαι. Δεν σέβεστε ούτε το κόμμα σας. Ήρθατε εδώ για να πείτε το προσωπικό σας πρόβλημα» πρόσθεσε έξαλλος ο υπουργός Οικονομικών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top