Πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές κατά της κυβέρνησης: Είστε ευκαιριακοί λαϊκιστές!

Έντονη αντίδραση για τα προνόμια και την απόφαση Σαμαρά

Πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές κατά της κυβέρνησης: Είστε ευκαιριακοί λαϊκιστές!

Έντονα αντέδρασαν οι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές στην γνωστοποίηση της απόφασης Σαμαρά να ετοιμαστεί νόμος που θα αφαιρεί τα προνόμια τους όταν παρανομούν.

Ο λόγος, όπως τονίζουν σε οργισμένη ανακοίνωση είναι πως… δεν έχουν κανένα προνόμιο!

«Ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, οι πρώην βουλευτές χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις για την κυβέρνηση: «Επί τη ευκαιρία ενός θλιβερού περιστατικού, το οποίο μοιραία έντονα ενόχλησε την ελληνική κοινή γνώμη, κάποιοι στην κυβέρνηση προσφέροντας φαιδρή σπονδή στον ευκαιριακό λαϊκισμό, διέρρευσαν τις προθέσεις τους για κατάργηση των βουλευτικών προνομίων. Οι δημαγωγοί μεταξύ των ευφάνταστων νέων ριζοσπαστικών ρυθμίσεων, πρόσθεσαν και τα ανύπαρκτα δήθεν προνόμια των τέως βουλευτών».

«Προς όλους τους Έλληνες, με αίσθημα ευθύνης τονίζουμε ότι ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top