«Πάρτι» σε διεθνή Μέσα για τη σ��λληψη του Λιάπη – Απίστευτη ειρωνεία από Spiegel!

Μέχρι τη… μακρινή Ινδία έφθασε η χάρη του πρώην υπουργού

«Πάρτι» σε διεθνή Μέσα για τη σύλληψη του Λιάπη – Απίστευτη ειρωνεία από Spiegel!

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες και σωρεία λοιπών παραβάσεων. Πολλά ΜΜΕ, μάλιστα, μεταδίδουν την είδηση με έντονα ειρωνική διάθεση…

Πρώτο και καλύτερο το Spiegel, το οποίο με ειρωνική διάθεση αναφέρει ότι ο κ. Λιάπης ως υπουργός Μεταφορών ήταν άγρυπνος φρουρός της τήρησης του ΚΟΚ, ωστόσο ο ίδιος κάθε άλλο παρά ευλαβικά τους τηρούσε.

liapis spiegel.jpg
«Οι Έλληνες τροχονόμοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν σε έναν έλεγχο ρουτίνας σε προάστιο των Αθηνών, εντόπισαν τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος επέβαινε σε ακριβό όχημα, με πλαστές πινακίδες. Επιπλέον το όχημα δεν ήταν ασφαλισμένο» αναφέρει το γερμανικό Μέσο, το οποίο παραθέτει μια φωτογραφία του κ. Λιάπη πάνω… σε έναν γάιδαρο!

liapis_gaidoyri.jpg
Για «πρώην υπουργό Μεταφορών που συνελήφθη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες» κάνει λόγο το Euronews, σημειώνοντας ότι η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη χώρα μας.

liapis euronews.jpg
«Η σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη , ο οποίος ανήκει σε μία από τις πλέον σημαντικές πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα , θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικά χρόνια. Αυτό αντανακλά μια αλλαγή της στάσης των αρχών εν μέσω αύξησης της δημόσιας δυσαρέσκειας εναντίον μιας πολιτικής τάξης που θεωρείται υπεύθυνη για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα» τονίζει στο δημοσίευμά του το ABC, το οποίο κάνει λόγο για «προφανή προσπάθεια από τον πρώην υπουργό να αποφύγει την καταβολή φόρων».

liapis abc.jpg

Για σύλληψη πρώην υπουργού στη πνιγμένη από το χρέος Ελλάδα με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο πολυτελές όχημα «σε μια προφανή προσπάθεια να γλιτώσει τους φόρους» κάνει λόγο το Fox News.

liapis fox news.jpg

«Έλληνας πρώην υπουργός Μεταφορών συνελήφθη χωρίς δίπλωμα οδήγησης και με πλαστές πινακίδες» αναφέρει στο τίτλο του δημοσιεύματος το ισπανικό ABC.

liapis abc isp.jpg
Ξεχωριστό άρθρο για το θέμα φιλοξένησε και το Associated Press το οποίο κάνει λόγο για «σύλληψη πρώην υπουργού που προσπάθησε να γλιτώσει από τα τέλη κυκλοφορίας και κίνησης του οχήματος του».

liapis ap.jpg

Μια φωτογραφία με φόντο την Ακρόπολη και τον ίδιο να χαμογελά επέλεξε η Le Parisien, η οποία τονίζει στον τίτλο του δημοσιεύματος ότι «πρώην υπουργός Μεταφορών συνελήφθη με πλαστές πινακίδες».

liapis le parisien.jpg

Η «χάρη» του Μιχάλη Λιάπη έφθασε μέχρι... την Ινδία όπου το ZeeNews έκανε λόγο για «σύλληψη πρώην υπουργού για πολλαπλές παραβιάσεις του ΚΟΚ»!

liapis zeenews india.jpg

Τέλος, στη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη αναφέρθηκε και το ομογενειακό Greek Reporter, το οποίο τόνισε ότι ο κ. Λιάπης «συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς πινακίδες».

liapis greek reporter.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top