Βόμβα Χατζηγάκη: Νέα κυβέρνηση μετά τις ευρωεκλογές!

«Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες, μπαίνουμε σε άλλη πολιτική φάση»

Βόμβα Χατζηγάκη: Νέα κυβέρνηση μετά τις ευρωεκλογές!

Για απρόβλεπτες εξελίξεις που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης μετά τις διπλές εκλογές του Μαΐου κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.

«Πιθανολογείται πως το Μάιο θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και θα έχει διαμορφωθεί ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σκηνικό, το οποίο μοιάζει με κινούμενη άμμο. Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί, δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σημερινό πολιτικό τοπίο. Μπαίνουμε σε μια άλλη πολιτική φάση» δήλωσε ο κ. Χατζηγάκης.

Ο ίδιος, θεωρεί πολύ πιθανό το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές με εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό «εκτός αν η Γερμανία, η οποία είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχει καταλήξει στο να στηρίξει μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή συνεργασία της ευρύτερης Κεντροδεξιάς».

Μιλώντας, εξάλλου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Χατζηγάκης εκτιμά ότι θα στείλουν πολλαπλά μηνύματα ενώ υπογραμμίζει ότι οι κομματικές υποψηφιότητες δεν θα περάσουν στις τοπικές κοινωνίες και τα χρίσματα «θα λειτουργήσουν ως βαρίδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top