Πλειστηριασμοί, ΦΠΑ στην εστίαση, απολύσεις και φόρος ακινήτων by Κεδίκογλου!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε καυτά ζητήματα

Πλειστηριασμοί, ΦΠΑ στην εστίαση, απολύσεις και φόρος ακινήτων by Κεδίκογλου!

​Για «σκληρή διαβούλευση με την τρόικα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας πως η κυβέρνηση «έχει πλήρη επίγνωση ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της».

«Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας» πρόσθεσε.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι οι αποφάσεις για τους πλειστηριασμούς θα ληφθούν με νομοσχέδιο και όχι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, επαναλαμβάνοντας πως θα προστατευτούν τα φτωχά και τα μεσαία νοικοκυριά αλλά και οι αδύναμοι που έχ��υν οφειλές στο κράτος!

Αναφερόμενος στον ΦΠΑ στην εστίαση, ο κ.Κεδίκογλου ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να διατηρηθεί στο 13%, ενώ για το θέμα των ομαδικών απολύσεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η «εναρμόνιση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία».

«Χρειάζεται ειδική πρόνοια σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ» τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον φόρο ακινήτων τόνισε ότι «μόνο το 5% θα έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση».

Ο κ.Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Δευτέρας, όταν κατά την πτήση του για το Μπακού παρουσιάστηκε βλάβη στο αεροσκάφος.

«Δέκα με 15 λεπτά με την απογείωση διαπιστώθηκε βλάβη στα όργανα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου. Γύρισαν πίσω στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, έγινε μια δοκιμαστική πτήση, επαναλήφθηκε το ίδιο πρόβλημα. Άλλος τρόπος να μεταβεί στο Μπακού δεν υπήρχε, όποτε και αναγκαστήκαμε να ματαιώσουμε το ταξίδι» είπε χατρακτηριστικά ο κ.Κεδίκογλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top