ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από την ΕΥΑΘ

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση, ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του νερού

ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από την ΕΥΑΘ

​Αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ είναι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατήγγειλαν μάλιστα «βιασύνη της κυβέρνησης να επισπεύσει το ξεπούλημα» της επιχείρησης «πριν ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας», καλώντας την «να σταματήσει κάθε σχετική διαδικασία».

Οι βουλευτές (Ι. Αμανατίδης, Δ. Χαραλαμπίδου, Ι. Γαϊτάνη) αφού υποστήριξαν πως δεν παρέχονται εγγυήσεις για τους εργαζόμενους, την τιμολογιακή πολιτική και την κοινωνική πολιτική, τόνισαν πως θα ζητήσουν, με ερώτηση στη Βουλή, τα πλήρη στοιχεία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν πως σε περίπτωση που η ΕΥΑΘ περάσει στα χέρια ιδιωτών, το νερό θα ακριβύνει και προειδοποίησαν την κυβέρνηση «να μην επιχειρήσει με υπέρογκες ρήτρες»

Επίσης ζήτησαν να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ΕΥΑΘ και κάλεσαν φορείς και πολίτες της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν το κίνημα κατά της ιδιωτικοποίησής της, καθώς και άλλων δημοσίων οργανισμών και τους βουλευτές Θεσσαλονίκης άλλων κομμάτων, μεταξύ αυτών και των κυβερνητικών, να πάρουν θέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top