Ραχήλ Μακρή: Λατρεύει τους παπαγάλους και το ντεκαπάζ, είναι 1.80 και δίδυμος!

Η συνέντευξη της βουλευτού των ΑΝΕΛ στο STAR θα συζητηθεί

Ραχήλ Μακρή: Λατρεύει τους παπαγάλους και το ντεκαπάζ, είναι 1.80 και δίδυμος!

​Η βουλευτής που έσκασε μύτη στο Κοινοβούλιο με t-shirt που είχε στάμπα έναν παπαγάλο, η μαχητική κυρία με το σαντρέ ξανθό μαλλί που ανέβηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή ΜΙΛΑ του Star!

Ο λόγος για την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

280513153547_7410_jpg.jpg

«Ο παπαγάλος τελείωσε» είπε η κ.Μακρή, αναφερόμενη στο καλοκαιρινό μπλουζάκι της που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Η βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως δεν θα το ξαναφορέσει, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μακό άρεσε στον αντιπρόεδρο της βουλής κ.Καλαϊτζή που της είχε κάνει την παρατήρηση !!!!

«Ο κ.Καλαϊτζής μου είπε να φοράω ανοιχτόχρωμα και όχι σκουρόχρωμα.. Ελπίζω να προσέχουν και αυτά που λέω, όχι μόνο αυτά που φοράω» πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η Μακρή που δεν ξέρουμε!

Η δραστήρια και μαχητική κυρία Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα , έχει ύψος 1.80, είναι δίδυμος στο ζώδιο, είναι αριστερόχειρας, έχει έναν μικρότερο αδερφό και όταν ήταν πιτσιρίκα πήγαινε κατηχητικό!!!

Έχει δώσει δύο φορές εξετάσεις ΑΣΕΠ επιτυχώς, αναλαμβάνοντας καλές θέσεις στο Δημόσιο.

Η κ.Μακρή εξομολογήθηκε πως τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα, καθώς λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε στο εξωτερικό για να μπορέσει να βγάλει χρήματα και να συντηρήσει την οικογένεια του .

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, δηλώνει «αγορομάνα» και αν και έχει ήδη δύο παιδάκια, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά .

Θα ξανά ανέβαινα στα κάγκελα της ΕΡΤ

Αναφερόμενη στην «επίμαχη» διαμαρτυρία της στα κάγκελα της ΕΡΤ, η κ.Μακρή δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα και πως πάλι θα το ξαναέκανε αν χρειαζόταν, ενώ απαντώντας στα επικριτικά σχόλια του κ.Πάγκαλου η βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «φαιδρό πολιτικό πρόσωπο» και τόνισε πως τα σχόλια του δεν την αγγίζουν.

«Έχω θωρακιστεί έτσι και δεν με αγγίζει τίποτα» είπε η κ.Μακρή, η οποία εκτός των άλλων δήλωσε και φαν της σάτιρας .

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top