Ο Μητρόπουλος,η Βούλτεψη και ο κουκουρουκου υπουργός που νομίζει ακόμη πως το κράτος δίνει δώρα

Ποιος κύριος του υπουργικού συμβουλίου ζει στον κόσμο του;

​Την ώρα που πέφτουν κορμιά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και γίνεται το έλα να δεις με τους πλειστηριασμούς, την κινητικότητα, την ανεργία και την αυξημένη φορολογία, κάποιος από τους υπουργούς μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου…. Αυτό προκύπτει από όλα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος!

Σύμφωνα λο��πόν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τούτες τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα μας υπάρχει υπουργός που δεν γνωρίζει πως τα δώρα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους έχουν κοπεί εδώ και ένα χρόνο!! !!!!!

«Μέλος του υπουργικού συμβουλίου με ρώτησε πότε θα πάρει η μάνα του το δώρο.....» είπε ο κ.Μητρόπουλος, απευθυνόμενος στην βουλευτή της ΝΔ Σ.Βούλτεψη και πρόσθεσε: «με τον νομό που ψηφίσετε η μανούλα σου δεν θα πάρει δώρο του είπα, το καταργήσατε»

Άμεση ήταν η αντίδραση της κ.Βούλτεψη, η οποία είπε με νόημα στον κ.Μητρόπουλο «αν υπάρχει υπουργός που δεν ξέρει ότι καταργήθηκε το δώρο, να μας πείτε το όνομα του, να το μάθει ο πρωθυπουργός δεν μπορεί αυτός να έχει θέση στο υπουργικό ��υμβούλιο»

Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, το θέμα είναι...... τι φταίει και υπάρχει ξανά υπουργός που είναι αδιάβαστος;;;;

Φταίει το Christmas spirit;;; Φταίει η πολλή δουλειά;;; φταίει ο έρωτας;;; φταίνε τα εγγλέζικα της τρόικας;;; Κανείς δεν ξέρει με απόλυτη σαφήνεια τι έχει επηρεάσει τον υπουργό και δεν θυμάται πως τα δώρα σε συνταξιούχους και υπάλληλους του Δημόσιου έχουν καταργηθεί προ πολλού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top