Ανακοινώσεις Σαμαρά από το… καφενείο της Βουλής

Τι είπε σε 25 βουλευτές της ΝΔ για μείωση ανεργίας και μισθούς

Στο καφενείο της Βουλής βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πριν από λίγο, σε ένα διάλειμμα από την συζήτηση του προϋπολογισμού, την οποία προσήλθε για να παρακολουθήσει, όπως συνέβη και στην πρώτη ημέρα της συζήτησης.

Αρχικά ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο καφενείο με παρέα τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Θανάση Μπούρα, και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, αλλά στη συνέχεια τον «πήραν είδηση» οι βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονταν στη Βουλή, με πρώτη την Φωτεινή Πιπιλή, και έτσι η παρέα μεγάλωσε για τα καλά και έφτασε το τραπέζι του κ. Σαμαρά να συγκεντρώσει γύρω του περί τους 25 βουλευτές.

Όμως η σημαντική είδηση είναι ότι ο πρωθυπουργός όχι ��όνο έδειχνε κεφάτος, αλλά προχώρησε και σε αισιόδοξος ανακοινώσεις.

«Το κλίμα έξω είναι πολύ καλό και έχει αλλάξει για τη χώρα μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος πρόσθεσε ότι «οι εταίροι αντιλαμβάνονται τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών». Κατά τον ίδιο πάντως το μείζον θέμα είναι η ανεργία, αλλά προσδοκά ότι «στους οδικούς άξονες�� θα υπάρχει πολλαπλασιαστικό όφελος για την αντιμετώπισή της».

Διαβεβαίωσε επίσης ότι κύρια προτεραιότητα με το πλεόνασμα είναι η αποκατάσταση των αδικιών σε ένστολους, δικαστικούς και χαμηλοσυνταξιούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top