Βλέπει ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ ο Γκιουλέκας!

«Κάποιοι οραματιζονταν κοινωνική αναταραχή με αφετηρία την Παιδεία»!

Βλέπει ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ ο Γκιουλέκας!

Αιχμηρά βέλη κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πίσω από την αναταραχή στην Παιδεία.

«Πολλοί οραματίζονταν ότι θα ξεκινήσει μια κοινωνική αναταραχή από το χώρο της παιδείας και κάποιοι εντελώς ανεύθυνα παρότρυναν ακόμα και τους μικρούς μαθητές του δημοτικού να συμπαρασταθούν στους αγώνες των εκπαιδευτικών και έβλεπαν εφορμήσεις και εφόδους στα θερινά ανάκτορα. Ευτυχώς οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν διότι δεν βρήκαν πρόθυμους να τους ακολουθήσουν» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας, προσθέτοντας ότι «κάνεις δεν δικαιούται να κρατά κλειστά τα πανεπιστήμια όπως κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν πρόσφατα και με τα σχολεία».

Ο ίδιος, τόνισε ότι είναι αδιανόητο να μιλά κανείς για νέα μέτρα «από τη στιγμή που ελληνικός λαός σήκωσε πολλά περισσότερα βάρη από όσα μπορούσε να σηκώσει και έκανε πολλές περισσότερες θυσίες».

«Πρέπει να θυμούνται οι δανειστές μας ότι αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός είναι να πάρει μια ανάσα για να μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα προς την ανάκαμψη. Όταν κάποιοι μας κουνούν το δάχτυλο θα πρέπει να θυμούνται ότι μιλούν σε ένα περήφανο λαό» κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.

* το βίντεο είναι από το enikos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top