Μπαρμπαρούσης: Κάτω τα χέρια από τη Χρυσή Αυγή

«Αν θέλει η κυβέρνηση να προσφέρει υπηρεσία στο λαό να σηκωθεί να φύγει»

Μπαρμπαρούσης: Κάτω τα χέρια από τη Χρυσή Αυγή

Με σκληρά λόγια και βαριές εκφράσεις για την κυβέρνηση μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Η χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου εξευτέλισε κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας με την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταγγέλοντας τρομοκρατία στην ετοιμόγεννη σύζυγο του κ. Ηλιόπουλου και στα παιδιά των κ. Γερμενή και Μπούκουρα.

«Το εθνικιστικό κίνημα δεν θα το σταματήσουν ούτε οι διώξεις ούτε οι φυλακίσεις. Τσαλακώσατε το Σύνταγμα και όλους τους νόμους βάζοντας στη φυλακή τον γ.γ. και 2 βουλευτές του κόμματος. Και φαίνεται πως δε θα σταματήσετε εδώ» πρόσθεσε ο κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι απελπισμένη και φοβισμένη «γιατί βλέπει ότι έχουμε το λαό με το μέρος μας».

Στη συνέχεια, ο ίδιος έκανε για «προϋπολογισμό λιτότητας και μιζέριας που θα φέρει περισσότερη εξαθλίωση» και που διαμορφώθηκε «στην υπηρεσία της τρόικας και της χούντας του Μνημονίου», και κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει αν θέλει να προσφέρει υπηρεσία στο λαό και την πατρίδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top