Θ. Τζάκρη: Καλώ όλους τους βουλευτές να ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη πιο κοντά στη Κουμουνδούρου η πρώην «πράσινη» βουλευτής;

Θ. Τζάκρη: Καλώ όλους τους βουλευτές να ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ
Ακόμη πιο κοντά φαίνεται να βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ η ανεξάρτητη (και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Θ. Τζάκρη. Παρότι η χαρακτήρισε «ηλιθιότητες» τα δημοσιεύματα για συνεργασία με την Κουμουνδούρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να υπερψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών. «Να αφήσουμε στην άκρη όλους αυτούς τους εξυπνακισμούς που μιλάει για σύστημα το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγόρευση. Κάλεσα όλους τους Έλληνες βουλευτές να υποστηρίξουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται στην απολύτως ορθή κατεύθυνση» δήλωσε η κ. Τζάκρη , μιλώντας στον Alpha 9,89.

Ανέφερε επίσης ότι ότι δεν ξέρει κανέναν βαθύπλουτο να έχει αγοράσει κατοικία 200.000 ευρώ. «Απλά χρησιμοποιούν τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Θα επιχειρήσουν το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών» υποστήριξε.

«Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους θεσούλα, παζάρι ή συναλλαγή. Δεν διατίθεμαι να βλέπω πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά και εγώ να υπερψηφίζω» διευκρίνισε για τη στάση της.

Η ανεξάρτητη βουλευτής αναφέρθηκε και στον φόρο στο πετρέλαιο, τον οποίο χαρακτήρισε «παραλογισμό», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Α. Γεωργιάδη , στον κ. Γ. Βρούτση και στον κ. Κ. Αρβανιτόπουλο. «Διαλύουμε τα πάντα για να τα δώσουμε βορά στον ιδιωτικό τομέα», κατέληξε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top