Θα μείνετε… άναυδοι: Ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έπαιζε στους «Δύο Ξένους»!

«Ήταν ωραία εμπειρία, έγινα φαν του σίριαλ» εξομολογείται στο STAR

Θα μείνετε… άναυδοι: Ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έπαιζε στους «Δύο Ξένους»!

Μια διαφορετική εικόνα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε συμμετάσχει ως κομπάρσος στο σίριαλ «Δύο ξένοι» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό!

Ο κ. Ηλιόπουλος είχε έναν σύντομο ρόλο παίζοντας τον σμηνίτη που συνοδεύει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στο σίριαλ.

Το καλλιτεχνικό «μυστικό» του 35χρονου βουλευτή Μαγνησίας έφερε στο φως η Espresso, και σύμφωνα με αυτό ο κ. Ηλιόπουλος πριν α[πό πολλά χρόνια συμμετείχε ως κομπάρσος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές!

«Ήμουνα 20 χρονών. Υπήρχε μια αναζήτηση γενικώς, και για το χώρο εργασίας και γενικότερα, ήθελα να δω κάποια πράγματα και ασχολήθηκα και μ' αυτό κάποια χρόνια. Εκείνη την περίοδο, 1998 με 2002, είχα συμμετάσχει ως βοηθητικός ηθοποιός σε όλα τα σήριαλ που έπαιζαν τότε και στα ιδιωτικά και στα δημόσια κανάλια» δηλώνει ο ίδιος στο STAR.

«Ήταν η πιο ωραία εμπειρία. Και να σας πω την αλήθεια δεν παρακολουθούσα τη σειρά. Μετά τη συμμετοχή μου έγινα φαν του σήριαλ» εξομολογείται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Μπορεί, εν τω μεταξύ, για μια πενταετία περίπου ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος να ασχολήθηκε με την τηλεόραση, όμως αυτό που τον κέρδισε από το 2005 και μετά είναι η μουσική: «Μέχρι και το 2012 ασχολήθηκα επαγγελ��ατικά με τη μουσική. Είχαμε κάνει ένα τραγούδι το 2008 το οποίο ήταν για το faceboοk και παραμένει και το μοναδικό τραγούδι για το facebook. Εκεί έχω γράψει τους στίχους και συμμετέχω στο τραγούδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top