Βέβαιος για το σενάριο τριπλών εκλογών την άνοιξη δείχνει ο Δ. Παπαδημούλης!

Δείτε τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαιος για το σενάριο τριπλών εκλογών την άνοιξη δείχνει ο Δ. Παπαδημούλης!

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης φάνηκε αρκετά σίγουρος για το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών την άνοιξη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν γίνουν απλώς αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές την προσεχή άνοιξη, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν το φάσμα της συντριβής», στηρίζοντας έτσι την άποψή του ότι «η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο να προκηρύξει τριπλές εκλογές την άνοιξη».

Κατόπιν, πρόσθεσε πως «θα είναι δύσκολο μια κυβέρνηση συντετριμμένη στην κάλπη της αυτοδιοίκησης και των ευρωεκλογών να συνεχίσει να κυβερνά για πολύ».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που δεν δείχνουν να προκύπτει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επί της ουσίας, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι διαρκώς αυξάνει το ποσοστό των πολιτών που θέλει μία ώρα αρχύτερα να ηττηθεί και να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση κι αυτή η πολιτική. Όσο πιο γρήγορα κι όσο επαρκέστερα ο ΣΥΡΙΖΑ πείσει περισσότερους και περισσότερο για το εναλλακτικό του πρόγραμμα και σχέδιο, τόσο γρηγορότερα αυτή η κυβέρνηση, που έτσι κι αλλιώς είναι σε αποδρομή, θα φύγει, φυσικά με τον δρόμο των εκλογών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top