Κράτος ΚΛΕΙΣΤΟΝ: Μετά τις 10 το βράδυ ο Κλέψας του Κλέψαντος

Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για βραδινούς φορολογικούς ελέγχους

Κράτος ΚΛΕΙΣΤΟΝ: Μετά τις 10 το βράδυ ο Κλέψας του Κλέψαντος

Απίστευτο και όμως ελληνικό: οι λάτρεις της φοροδιαφυγής μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα καθημερινά μετά τις 10 το βράδυ, καθώς τα κλιμάκια ελέγχων των εφοριών μπορούν να βγαίνουν για έλεγχο συγκεκριμένες ώρες!!!!!!

Αν και η πάταξη της φοροδιαφυγής αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα του οικονομικού επιτελείου, προληπτικοί φορολογικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση του φαινομένου γίνονται μέχρι τις 10 το βράδυ!!!

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου και μετά από πιέσεις της τρόικας και στο πλαίσιο της διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων κ.Χ.Θεοχάρη, ο προληπτικός φορολογικός έλεγχος, δηλαδή ο έλεγχος της απλής έκδοσης αποδείξεων, της απόδοσης ΦΠΑ και της τήρησης βιβλίων πέρασε από το ΣΔΟΕ στις εφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, δεν έχει προβλεφτεί το κονδύλι να γίνονται έλεγχοι από το��ς εφοριακούς των τμημάτων ελέγχου για μετά τις 10 το βράδυ και να πληρώνονται υπερωρίες !!! Με απλά λόγια ο κ.Θεοχάρης βρέθηκε ξαφνικά με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και χωρίς λεφτά για να τους βγάλει… παγανιά!

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών λένε πάντως πως το θέμα θα διευθετηθεί σύντομα, θα βρεθεί το κονδύλι και σύντομα θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι 24 ώρες το 24 ώρο!
Αυτά βλέπει η τρόικα και λέει ΟΧΙ σε όλα!!!!
ΒΙΝΤΕΟ STAR εκπομπή Live U
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top