Κόντρα και για την ανασφάλιστη εργασία μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώσεις από Κεδίκογλου-ΠΑΣΟΚ και απάντηση της Κουμουνδούρου

Κόντρα και για την ανασφάλιστη εργασία μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ

Στο ζήτημα της ανασφάλιστης εργασίας επεκτάθηκε σήμερα η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις θέσεις του στη Βουλή και τον χαρακτήρισε «πολιτικό πλυντήριο» τ��ς αδήλωτης εργασίας.

«Είναι πρωτοφανές ο ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που αυτοαποκαλείται “κόμμα της αριστεράς” να τάσσεται υπέρ της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας τύπου Μανωλάδας.

Όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης απαίτησε να μην πληρώνουν πρόστιμο όσοι κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων χωρίς να πληρώνουν τις εισφορές τους.

Στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου αναφέρεται ότι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν με ανεύθυνο τρόπο να επιβάλλονται πρόστιμα διαφορετικών ταχυτήτων μεταξύ των επιχειρήσεων που τιμωρούνται για ανασφάλιστη και μαύρη εργασία.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ισχυρίσθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και με τα φάρμακα υποπίπτει στη μία γκάφα μετά την άλλη, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο ζήτημα της ανασφάλιστης εργασίας. «Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι μπορεί να υποκρίνεται και να κοροϊδεύει όλες τις πλευρές: Τους εργαζόμενους κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει πλάτες στους εργοδότες και τους εργοδότες ότι δήθεν θα παρέμβει για να πέσουν στα "μαλακά" όταν παραβιάζουν τους νόμους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ να πει καθαρά αν για τη μαύρη ανασφάλιστη εργασία πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα και πόσο.

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο υποστήριξε από την πλευρά του ότι «έχει και η άθλια προπαγάνδα τα όριά της». Στο ίδιο πνεύμα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του : «Τολμάει να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανασφάλιστη και μαύρη εργασία ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σαμαρά που την έφτασε στη χώρα μας στο σαράντα τοις εκατό, μετατρέποντάς την ολόκληρη σε μια Μανωλάδα και σπάζοντας όλα τα αρνητικά ευρωπαϊκά και παγκόσμια ρεκόρ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top