Ένα εκατομμύριο ευρώ κόστισε στην Ελλάδα η έκθεση του ΟΟΣΑ για τα αυτονόητα!

Με το αζημίωτο η παροχή συμβουλών από τον κ. Γκουρία…

Ένα εκατομμύριο ευρώ (ή 900.000 ευρώ για την ακρίβεια) κόστισε στην Ελλάδα μία κατά παραγγελίαν έκθεση με προτάσεις για τα αυτονόητα που πρέπει να εφαρμόσει η χώρα μας, εάν θέλει να απελευθερωθούν πραγματικά οι αγορές προϊόντων και να πέσουν οι τιμές!

Πρόκειται για τη γνωστή έκθεση του ΟΟΣΑ που παρέδωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Γκουρία στην κυβέρνηση μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η οποία περιγράφει απλώς γνωστές και υπαρκτές καταστάσεις, που λογικά δεν θα χρειαζόταν καμία έκθεση από το εξωτερικό για να μας τις γνωστοποιήσει. Εκτός κι αν ο απώτερος σκοπός είναι «επενδυθούν» πολιτικά οι προτεινόμενες αλλαγές με το κύρος ενός μεγάλου διεθνούς οργανισμού, όπως είναι όντως ο ΟΟΣΑ!

Το παράδοξο της ακριβοπληρωμένης εν μέσω κρίσης έκθεσης για τα αυτονόητα, σχολίασε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. «Είναι μία έκθεση για τα αυτονόητα… Αυτά τα πληρώνει ο καταναλωτής με χαμηλές τιμές και με υπηρεσίες που δυσκολεύεται να βρε» τόνισε. Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι συμφωνεί πάντως «με οποιαδήποτε αλλαγή θα μειώσει τις τιμές και θα φέρει καλύτερη ποιότητα προϊόντων στο τραπέζι των Ελλήνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top