Δραγασάκης: «Ο Τσίπρας μαθαίνει γρήγορα»!

Τι δήλωσε για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στην Π. Τσαπανίδου

«Ο Τσίπρας μαθαίνει γρήγορα» δήλωσε αφοπλιστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Δραγασάκης, μιλώντας στο Star και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου Live U! Όπως διευκρίνισε «όλοι κρινόμαστε στην πράξη και πρέπει να είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας».

Στην παρατήρηση της Π. Τσαπανίδου ότι « η απάντηση ότι ο Α. Τσίπρας μαθαίνει γρήγορα δεν μας καθησυχάζει», ο κ. Δραγασάκης απάντησε: «Υπάρχουν άλλοι που δεν μαθαίνουν καθόλου. Υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν να μάθουν».

Σε άλλο σημείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε για το ίδιο ζήτημα: « Η βαθύτερη αδυναμία μας είναι το ρίσκο και το κόστος του πρωτοπόρου. Η ελλην��κή Αριστερά και ο Τσίπρας αυτή την στιγμή είναι στο παγκόσμιο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Υπάρχουν στιγμές στην Ιστορία που αλλάζει το υπόδειγμα. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν αλλάζουν απλώς τα μεγέθη. Ζούμε μια τέτοια διαδικασία αλλαγής υποδείγματος σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top