Σκληρή γλώσσα από ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία σχετικά με τα φάρ��ακα

Τον κατηγορεί ευθέως για εξυπηρέτηση συμφερόντων

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ψήφισε την τροπολογία σχετικά με τα φάρμακα στη Βουλή.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει συγκεκριμένα:

«Το συμπέρασμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά καταψήφισε τη μείωση των τιμών σε 6.000 φάρμακα.

Δυστυχώς αντί της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων, προτίμησαν να μείνουν πιστοί σε άλλες «εξυπηρετήσεις»…. σε άλλα συμφέροντα.

Κι αυτό δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να ξεχαστεί, παρά την θλιβερή εικό��α που οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν ως αντιπερισπασμό, δημιούργησαν με τη στάση τους στη Βουλή!

Όσο για τον κ. Τσίπρα. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι όχι μόνο δεν μίλησε όπως προανήγγειλαν χθες, αλλά έσπευσε να ψηφίσει και να αποχωρήσει, προσδοκώντας να μην μπει στο «κάδρο».

Δεν μπορεί όμως ο κ. Τσίπρας να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα και συμφερόντων που ωφελούνται.

Αυτή η εικόνα θα τον κυνηγά πάντα.

Οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top