«Χώρια» το ζεύγος Παπανδρέου!

Το ταξίδι, οι διαφορετικές θέσεις και ο αλλοδαπός!

«Χώρια» το ζεύγος Παπανδρέου!

​Επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης από το Παρίσι (με την πτήση 611 γνωστής αεροπορικής εταιρίας) ο πρώην Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, έπειτα από άλλο ένα ταξίδι του, μακριά από την οικονομική κρίση και τις πολιτικές ταλαιπωρίες της Αθήνας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός καθώς "πετούσε στα σύννεφα" .... συνοδευόταν από τη σύζυγό του Άντα, αν και τελικά συνταξίδεψαν από κάποια απόσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, καθώς ο ίδιος επέλεξε την business class (θέση 2Α), ενώ η κ. Παπανδρέου την οικονομική (θέση 6Α), υφιστάμενη (ομολογουμένως ευγενέστατα) τη φλυαρία συνεπιβάτη που άλλοτε τη ρωτούσε για τις επαγγελματικές δραστηριότητές της κι άλλοτε για τους κανόνες συλλογής «μιλίων τακτικού επιβάτη» της αεροπορικής εταιρίας.

Και μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να είναι μην είναι... και ότι καλύτερο για τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ωστόσο ο κ.Παπανδρέου φαίνεται πως διατηρεί ακόμη το κοινό του …. που άμα λάχει του προσφέρει και την σειρά του στην πόρτα του αεροπλάνου για να αποβιβαστεί!! Έτσι και έγινε και χθες το μεσημέρι, μόνο που σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κύριος που παραχώρησε την σειρά του στον πρώην πρωθυπουργό ήταν ο...... αλλοδαπός της φωτογραφίας !!!

alodapos.jpg

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, “απόλαυσε” τα προνόμια της Οικονομικής θέσης μόνο κατά την διάρκεια της πτήσης, καθώς με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο και κατέβηκε από την σκάλα, αντί για το λεωφορείο των κοινών θνητών η κυρία Άντα μπήκε σε άλλο (PRIVE) λεωφορείο ….μόνη της ακολουθούμενη από αστυνομικό αυτοκίνητο!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top