Παπούλιας προς Σουλτς: κάναμε το καθήκον μας, να κάνουν και οι εταίροι το δικό τους

«Να γίνει πάλι ελκυστική η Ευρώπη» ζήτησε από το προεδρείο της Ευρωβουλής

«Κάναμε το καθήκον μας. Περιμένουμε από τους εταίρους μας να κάνουν το δικό τους. Όχι μόνο να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για την απομείωση του ελληνικού χρέους, αλλά να πάρουν και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα δώσουν ανάσα σε μια αγορά που ασφυκτιά» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προσφωνώντας τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος μαζί με τους αντιπροέδρους της Ευρωβουλής και τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων και τα στελέχη του προεδρείου, τον επισκέφθηκαν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παπούλιας επισήμανε στο προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει και πάλι ελκυστική. «Αυτό θα έρθει μόνο αν η απάντηση που θα δοθεί στην πράξη, από τους διαμορφωτές των αποφάσεων είναι "περισσότερη και δικαιότερη Ευρώπη"» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Σουλτς ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια και απάντησε: «Θέλουμε μια καλύτερη Ελλάδα για μια καλύτερη Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top