Στην Κωνσταντινούπολή η Όλγα Κεφαλογιάννη

Σειρά επαφών με Τούρκους αξιωματούχους

Στην Κωνσταντινούπολή η Όλγα Κεφαλογιάννη

Διήμερη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Κατά την παραμονή της θα έχει σειρά επαφών, με τούρκους αξιωματούχους, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα αύριο, θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Abdurrahman Arici.

To απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στoν ελληνικό τουρισμό με έμφαση στην γαστρονομία και το city break. Σημειώνεται ότι εγκαινιάζεται η παρουσία του ΕΟΤ στην Τουρκία με την εγκατάσταση ακολούθου για τουριστικά θέματα στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών τουριστικών σχέσεων.

Επίσης η υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί το Πατριαρχείο και θα έχει ακρόαση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Το πρωί της Πέμπτης η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Egemen Bagis.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα η υπουργός Τουρισμού, ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη, ίδρυση γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που θα βοηθήσει την τουριστική κίνηση από την Τουρκία προς την Βόρεια Ελλάδα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top