Ανάρρωσε και επέστρεψε… με επίθεση κατά του Βενιζέλου: Φοβάται ότι η υπόθεσή του «γέρνει»

Γλέζος: Πολιτικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν τελειώσει

Ανάρρωσε και επέστρεψε… με επίθεση κατά του Βενιζέλου: Φοβάται ότι η υπόθεσή του «γέρνει»

Ανάρρωσε και επέστρεψε με επίθεση στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ!

Ο Μανώλης Γλέζος μετά την περιπέτεια της υγείας του, επανήλθε δριμύτερος και με κείμενό του στον διαδικτυακό τόπο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

Κάνοντας λόγο για «κουτσαβάκη πρωθυπουργό», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε ΠΑΣΟΚ «ο αρχηγός του οποίου φοβάται ότι η "δική" του υπόθεση .. "γέρνει"».

«O ΣΥΡΙΖΑ κακώς απαντάει... δεν έχει λόγο, κανένας άνθρωπος που έχει "σώας τα φρένας του" πιστεύει πλέον οποιονδήποτε από αυτούς» αναφέρει ο κ. Γλέζος και προσθέτει: «Πολιτικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν "τελειώσει" όπως έχουν τελειώσει και τα ακροδεξιά κοράκια της ΝΔ και οι "βαστάζοι" του πανικόβλητου Βενιζέλου. Το παιχνίδι πια δεν παίζεται στην όποια αποδόμηση αυτής της κυβέρνησης».

Ο ίδιος εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στις επόμενες εκλογές δεν θα πιάσει το όριο εισόδου στη Βουλή, ενώ για τη ΝΔ του Σαμαρά τονίζει ότι «αδυνατεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο». Παράλληλα, απευθύνεται και στο κόμμα συμβουλεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «να σταματήσει να ασχολείται με τον κάθε λογής Γεωργιάδη».

«Ας Βγούμε στους δρόμους, να περπατήσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές, στους χώρους δουλειάς, στα στέκια των ανέργων, στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στις λαϊκές αγορές, στα λιμάνια, στους σταθμούς του Μετρό, εκεί που απεργούν οι εργαζόμενοι, στην Coca Cola, στα πλοία που οι ναυτικοί βρίσκονται σε επίταξη, στις λίμνες του Αλφειού, στην Ιερισσό, στην Αλεξανδρούπολη, στην Ιεράπετρα. Εκεί παράγεται �� πολιτική, εκεί μας έχουν ανάγκη, εκεί θα δοθούν λύσεις» καταλήγει ο Μανώλης Γλέζος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top