«Φούντωσε» με τον Ηλία ο Πρόεδρος της Βουλής: Μιλούν όλοι μιλά και ο …. Κασιδιάρης!!!

«Οποιος θέλει μπορεί να αποποιηθεί τη βουλευτική αποζημίωση»

«Φούντωσε» με τον Ηλία ο Πρόεδρος της Βουλής: Μιλούν όλοι μιλά και ο …. Κασιδιάρης!!!

​«Αν δεν σας αρέσει… παραιτηθείτε από την βουλευτική σας αποζημίωση». Αυτό είναι το μήνυμα του προέδρου της Βουλής Β.Μεϊμαράκη στους βουλευτές (βλέπε Κασιαδιάρη) που τις τελευταίες ημέρες ζητούν μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης.

«Δεν υπάρχει διάταξη που να λέει με το ζόρι τα εισπράττετε αλλιώς θα πάτε στον εισαγγελέα» είπε με νόημα χτες το βράδυ από το βήμα ο Πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας ότι όσοι βουλευτές θέλουν μπορούν να πάνε στο λογιστήριο της Βουλής και να ζητήσουν μείωση της βουλευτικής του αποζημίωσης και να δοθούν σε κάποιες οργανώσεις ή όπου αλλού επιθυμούν.

Αναφερόμενος στον κ. Κασιδιάρη που είχε ανέβει νωρίτερα στο βήμα και είχε προκαλέσει προτρέποντας όσους βουλευτές πεινούν να πάνε στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και προανήγγειλε κατάθεση τροπολογίας για εξίσωση αποζημίωσης του βουλευτή με το μισθό του πρέσβη που ανέρχεται στα 1.889 ευρώ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Μιλά και ο κ. Κασιδιάρης που ζητά οι προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματός του να έχουν όλα τα προνόμια του αξιώματος και στη φυλακή, θέλουν την αποζημίωσή τους, το αυτοκίνητό τους, τους υπαλλήλους που δικαιούνται για το γραφείο τους».

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε την παραπάνω τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής - ασυνήθιστη πράξη για εν ενεργεία Προέδρους της Βουλής. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως οπρόεδρος της βουλής έδωσε στην δημοσιότητα τα ποσά των βουλευτικών αποζημιώσεων.

ΒΙΝΤΕΟ Star εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top