Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου: οι βουλευτές όλων των κομμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Συνέχεια στην κόντρα για την «αποστασία»

Συνέχεια στην κόντρα με την κυβέρνηση για την «πρόσκληση σε αποστασία» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωση – απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου.

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανεξάρτητα πολιτικών αποχρώσεων, υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής. Οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ή με την πολιτικ�� των μνημονίων και τη διαπλοκή ή με το λαό. Μέση λύση δεν χωράει» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει επίσης την πρόταση του Αλ. Τσίπρα: «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας (….) θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο» και καταλήγει: «Ούτε αποστασίες από το κόμματά τους, ούτε αγοροπωλησίες. Όσον αφορά τα περί αποστασίας, ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top