Σκουρλέτης στο STAR: Ο πραγματικός αποστάτης είναι ο Βενιζέλος

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε γρανάζι της κυβέρνησης»

Σκουρλέτης στο STAR: Ο πραγματικός αποστάτης είναι ο Βενιζέλος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο οποίος απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα περί «πρόσκλησης αποστασίας σε βουλευτές» από τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «τον πραγματικό αποστάτη».

«Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί καθοδική πορεία και δεν είναι άσχετη με τις επιλογές του. Έχει απολέσει ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής του ταυτότητας και παρουσίας και έχει δορυφοροποιηθεί σε σχέση με τη ΝΔ. Το καταλαβαίνουν πρώτα απ’ όλα οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και παίρνουν τις αποστάσεις τους» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης στην εκπομπή του STAR «Live U».

Σχολιάζοντας την επίμαχη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας είπε το αυτονόητο. Οι βουλευτές έ��ουν ανεξαρτησία συνείδησης. Όταν η πατρίδα αντιμετωπίζει όσα αντιμετωπίζει σήμερα, οφείλουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

Ο ίδιος, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι αν κάποιος αξίζει τον χαρακτηρισμό «αποστάτης» είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να χαρακτηριστεί αποστάτης, αυτός είναι ο κ. Βενιζέλος σε σχέση με τις αξίες και τις συντηρητικές αρχές του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει μια λογική αλληλοκάλυψης των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης. Το είδαμε στη λίστα Λαγκάρντ, το βλέπουμε και στα υποβρύχια. Έχει μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ σε γρανάζι αυτής της κυβέρνησης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top